Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanozda turşu görmek

Rüyada kavanozda turşu görmek

Rüyada kavanozda turşu görmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, emeklerinin karşılığını alacağına alamet eder.

Rüyada kavanozda turşu gördüyseniz:

  • Ev, aile veya sağlık başlıklı konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada turşu kavanozu görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına delalettir.

Rüyada kavanozda turşu görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, bilincin artacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına yorulur.

Rüyada kavanozdan bal yemek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada cam kavanoz kırdığını görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavanozda çay görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalettir.

Rüyada reçel kavanozu kırmak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavanozda bebek görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına alamet eder.

Rüyada kavanozda böcek görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments