Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu kavanoz görmek

Rüyada dolu kavanoz görmek

Rüyada dolu kavanoz görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolu kavanoz gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzda gelişme kaydetmenin bir yolu olabilir.

Rüyada su dolu kavanoz görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, atılıma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada dolu kavanoz görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına delalet eder.

Rüyada şeker kavanozu görmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına alamet eder.

Rüyada kırık kavanoz görmek geleceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine yorulur.

Rüyada kavanozda bebek görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavanoz içinde bal görmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada reçel kavanozu kırmak kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada yılanı kavanoza koymak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments