Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanozda su görmek

Rüyada kavanozda su görmek

Rüyada kavanozda su görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, üzüntülerinin son bulacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavanozda su gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ilgili bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Rüyada kavanoza su doldurmak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, halinin iyi olduğuna, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına yorulur.

Rüyada kavanozda su görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine rivayet eder.

Rüyada kavanoz içinde su görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına işarettir.

Rüyada su dolu kavanoz görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına yorulur.

Rüyada cam kavanoz görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada kavanozdan bal yemek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, işlerin çığırından çıkacağına, gülen yüzünün solacağına alamet eder.

Rüyada cam kavanoz almak malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, duygularının karşılık göreceğine alamet eder.

Rüyada şeker kavanozu görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, borçlarının da kapanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments