Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanozun içinde balık görmek

Rüyada kavanozun içinde balık görmek

Rüyada kavanozun içinde balık görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iyilik ve hayır bulacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, yarınlarına umutla bakacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına tabir olunur.

Rüyada kavanozun içinde balık gördüyseniz:

  • Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için karşınızdaki insanın harakete geçmesi gereklidir.

Rüyada kavanozun içinde balık görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavanoz içinde balık görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, işlerinde verimin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavanoz içinde bebek görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, hayırlı haberlere, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada kavanoz içinde yılan görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine işarettir.

Rüyada kavanoz içinde böcek görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kavanoz içinde kurbağa görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavanoz içinde su görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, işlerin kara geçeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavanoz içinde bal görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments