Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su çukuru görmek

Rüyada su çukuru görmek

Rüyada su çukuru görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına yorulur.

Rüyada su çukuru gördüyseniz:

  • Tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada çukurda su görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada su çukuru görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çukura su doldurmak isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işarettir.

Rüyada su dolu çukur görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada su dolu çukurlar görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, rahat bir hayata adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada çukurun içinde su görmek elinize para geçeceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına rivayet eder.

Rüyada çukur içinde su görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada su çukuruna düşmek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments