Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukurda su görmek

Rüyada çukurda su görmek

Rüyada çukurda su görmek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, özlemelerin son bulacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çukurda su gördüyseniz:

  • Maddi olarak sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz.

Rüyada su çukuruna düşmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada su çukuru görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine işarettir.

Rüyada çukura su doldurmak insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada içi su dolu çukur görmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada su dolu çukur görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çukur içinde su görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada çukurun içinde su görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada çukurda su görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments