Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su çıktığını görmek

Rüyada su çıktığını görmek

Rüyada su çıktığını görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, zor bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su çıktığını gördüyseniz:

  • Birden fazla yerden geliriniz olabilir ya da birden fazla, parayla ilgili iş yapabilirsiniz.

Rüyada su çiçeği çıktığını görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine işaret eder.

Rüyada evinden su çıktığını görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, dinde bilginleşeceğine yorulur.

Rüyada suya batıp çıktığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda su çiçeği çıktığını görmek adının her yerde geçeceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına delalet eder.

Rüyada duvardan su çıktığını görmek tekin olmayan işlere girileceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, hasta ise bakacağına yorulur.

Rüyada kayadan su çıktığını görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına rivayet eder.

Rüyada suya dalıp çıktığını görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine yorulur.

Rüyada evin duvarından su çıktığını görmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments