Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya dalıp çıktığını görmek

Rüyada suya dalıp çıktığını görmek

Rüyada suya dalıp çıktığını görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, gücünün azalacağına, umutlarının söneceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya dalıp çıktığını gördüyseniz:

  • Ya da maddi bir gelişme zaman alabilir.

Rüyada suya dalıp çıktığını görmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına delalettir.

Rüyada denize dalıp çıktığını görmek isyan edeceğine, sıkıntıların son bulacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına işarettir.

Rüyada suya dalış yapmak hayır getirecek noktalara gelineceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kayadan su çıktığını görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerden su çıktığını görmek ekmeksiz kalacağına, mutluluğundan olacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada su çıktığını görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvardan su çıktığını görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına alamet eder.

Rüyada su çiçeği çıktığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments