Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya batıp çıktığını görmek

Rüyada suya batıp çıktığını görmek

Rüyada suya batıp çıktığını görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, ailesini utandırmayacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada suya batıp çıktığını gördüyseniz:

  • Ailenizi veya evinizi ilgilendiren konularda bazı fırsatlar veya hoşluklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada suya batıp çıktığını görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına işaret eder.

Rüyada geminin batıp çıktığını görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada çamura batıp çıktığını görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada denize batıp çıktığını görmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına işarettir.

Rüyada toprağa batıp çıkmak büyük bir boşluğa düşeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Rüyada güneşin batıp doğduğunu görmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada birine iğne batırmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birine çatal batırmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments