Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su çiçeği çıktığını görmek

Rüyada su çiçeği çıktığını görmek

Rüyada su çiçeği çıktığını görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada su çiçeği çıktığını gördüyseniz:

  • Ufukta romantizm var.

Rüyada vücudunda su çiçeği çıktığını görmek yüksek bir makama geleceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada su çiçeği çıktığını görmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına inanılır.

Rüyada yüzünde çiçek çıktığını görmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda çiçek çıktığını görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan su çıktığını görmek daha sonra işlerin açılacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerden su çıktığını görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, kapanan kapıların açılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada taştan su çıktığını görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada evin altından su çıktığını görmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments