Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek sulayan birini görmek

Rüyada çiçek sulayan birini görmek

Rüyada çiçek sulayan birini görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçek sulayan birini gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var ya da romantik planlar özel bir kişiyle ilişkinizi besleyebilir.

Rüyada çiçeklere su vermek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada su çiçeği olduğunu görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının su çiçeği çıkardığını görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada vücudunda su çiçeği çıktığını görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçek sulayan birini görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına yorulur.

Rüyada çiçeği suya koymak daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun su çiçeği olduğunu görmek çok büyük zararlar edeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada su çiçeği çıkartmak rızkında ve malından olacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments