Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su ve çiçek görmek

Rüyada su ve çiçek görmek

Rüyada su ve çiçek görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, canlanacağına, ona mutluluk getireceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, acılarını dindireceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada su ve çiçek gördüyseniz:

  • Aşk veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda şanslı etkiler altındasınız.

Rüyada suya çiçek atmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada su çiçeği çıktığını görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kurumuş çiçeğe su vermek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada suya çiçek koymak insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada su içinde çiçek görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada çiçeklere su vermek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su çiçeği çıkardığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada suyun üstünde çiçek görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments