Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığın sevgiliyi görmek

Rüyada ayrıldığın sevgiliyi görmek

Rüyada ayrıldığın sevgiliyi görmek daha büyük adımlar atılacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, kendi bildiğini okuyacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyi gördüyseniz:

  • Biraz sinirli olabilirsiniz.

Rüyada sevgiliden zorla ayrılmak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada yeni ayrıldığın sevgiliyi görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, işinde çok ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığı sevgilisini öpmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada ayrıldığın sevgiliye sarılmak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına delalet eder.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyi öpmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisinin ayrıldığını görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı işlere atılacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına yorulur.

Rüyada sevgilisinden ayrılmak zarara uğrayacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgilini başkasıyla görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments