Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığın sevgilini başkasıyla görmek

Rüyada ayrıldığın sevgilini başkasıyla görmek

Rüyada ayrıldığın sevgilini başkasıyla görmek deneyim kazanacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine işarettir.

Rüyada ayrıldığın sevgilini başkasıyla gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklarla maddi kazançlar söz konusu olabilir veya karlı alışverişler yapılabilir.

Rüyada sevgili olmak ve ayrılmak bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle ayrılmak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, tüm dileklerin tutacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle ayrılmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyle barıştığını görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, artık kötü günler yaşamayacağına delalettir.

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle barışmak eşi tarafından yüceltileceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevgilisinden ayrılmak hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada ayrıldığı sevgilisine sarılmak kendisine istediklerini nasip edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, geleceğe dair planlar yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments