Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili tarafından ayrılmak

Rüyada sevgili tarafından ayrılmak

Rüyada sevgili tarafından ayrılmak büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından ayrılmak gördüyseniz:

  • Lehinize bazı gelişmeler sevindirici olabilir.

Rüyada sevgili tarafından ayrılmak sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına işaret eder.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle konuşmak icat yapacağına, günah işleyeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle konuşmak yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, muradınıza ereceğinize, olmayacak hayallere kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığın sevgiline sarılmak nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyle barıştığını görmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyle barışmak büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına, mali gücünü yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle kavga etmek ayrılmak problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden ayrılmak uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments