Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili olmak ve ayrılmak

Rüyada sevgili olmak ve ayrılmak

Rüyada sevgili olmak ve ayrılmak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgili olmak ve ayrılmak gördüyseniz:

  • Eskisi kadar faydalı veya verimli olmayan ilişkileri, işleri ya da planları bir kenara bırakıp, yeni bağlantılar, birliktelikler, iş birlikleri veya yapılanmalar içerisine girmek isteyebilirsiniz.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine delalet eder.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin evine gitmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına alamet eder.

Rüyada ayrıldığın sevgilini öpmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle gezmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığın sevgiliye sarılmak rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının sevgilisinden ayrıldığını görmek başarıya giden yolların açık olacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle sarılmak hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments