Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcanlı börek yapmak

Rüyada patlıcanlı börek yapmak

Rüyada patlıcanlı börek yapmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, işlerdeki verimin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcanlı börek yapmak gördüyseniz:

  • Yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya belli seçimler yapmanız gerekebilir.

Rüyada patlıcanlı börek yapmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada patlıcanlı börek yemek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada patlıcanlı börek görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine işarettir.

Rüyada patlıcan yapmak kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, geçim derdinin biteceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada ocakta börek yapmak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine delalettir.

Rüyada tepside börek yapmak uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıspanak böreği yapmak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, hayat boyu çok sevileceğine rivayet eder.

Rüyada sacda börek yapmak artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments