Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sacda börek yapmak

Rüyada sacda börek yapmak

Rüyada sacda börek yapmak kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sacda börek yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor ya da umut ediyorsanız en ince detayına kadar yönetmeye çalışmamanızda fayda var.

Rüyada sac böreği yapmak çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada sacda börek yapmak hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, ilim irfan öğreneceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına işaret eder.

Rüyada sacda börek pişirmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada sac ekmek yapmak üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, şeref ve haysiyetin artacağına işarettir.

Rüyada sacda ekmek yapmak yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, rahatlık içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek yapılan sac görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına inanılır.

Rüyada sacın üstünde ekmek pişirmek başarılarının devamının geleceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına tabir olunur.

Rüyada sac ekmeği pişirmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, mal kaybına uğrayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments