Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilerek bardak kırmak

Rüyada bilerek bardak kırmak

Rüyada bilerek bardak kırmak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına işarettir.

Rüyada bilerek bardak kırmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya finansal durumunuzda düzensizliler veya çalkantılar olabilir.

Rüyada bilerek bardak kırmak şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıçak bileylemek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada bıçak bilendiğini görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilenmiş bıçak görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine işaret eder.

Rüyada bilerek oruç bozmak bulunan mevkinin kaybedileceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına delalettir.

Rüyada bilerek bayılmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, saygı göreceğine işarettir.

Rüyada orucunu bilerek bozmak insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada biley taşı görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments