Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su altında nefes aldığını görmek

Rüyada su altında nefes aldığını görmek

Rüyada su altında nefes aldığını görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına işarettir.

Rüyada su altında nefes aldığını gördüyseniz:

  • Aile meseleleriyle ilgilenmeniz gerekecek.

Rüyada su altında nefes aldığını görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun altında nefes aldığını görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada su altında nefes tutmak gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, yetkili bir göreve atanacağına yorulur.

Rüyada suyun altında nefesini tutmak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Rüyada su altında nefes almak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun altında nefes tutmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada su altında nefessiz kalmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalet eder.

Rüyada denizde nefes aldığını görmek hayırlı işler yapacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments