Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su altında nefes almak

Rüyada su altında nefes almak

Rüyada su altında nefes almak olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, günden güne kazancının artacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine rivayet eder.

Rüyada su altında nefes almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişileri olayları sizin gözünüzle görmeleri için ikna etmeniz zor olsa da başarabilirsiniz.

Rüyada suyun altında nefes tutmak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun altında nefesini tutmak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada suyun altında nefes aldığını görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine yorulur.

Rüyada su altında nefes almak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine işaret eder.

Rüyada su altında nefes aldığını görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada su altında nefessiz kalmak çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su altında nefes tutmak güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada denizin altında nefes almak çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments