Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su altında nefes tutmak

Rüyada su altında nefes tutmak

Rüyada su altında nefes tutmak o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada su altında nefes tutmak gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili çok fazla bilgi vermemelisiniz.

Rüyada suyun altında nefes tutmak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada suyun altında nefesini tutmak çocuk sahibi olacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada su altında nefes tutmak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Rüyada suyun içinde nefes tutmak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde nefesini tutmak hayatının istediği gibi yürüyeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada su altında nefes aldığını görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, saygın biri olacağına, zararlarını telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su altında nefes almak kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada suyun altında nefes aldığını görmek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments