Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nefessiz kalmak

Rüyada nefessiz kalmak

Rüyada nefessiz kalmak iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, işlerini yoluna sokacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada nefessiz kalmak gördüyseniz:

  • Zıt fikirlerin veya çelişkili durumların ortasını bulmak zor olabilir.

Rüyada nefessiz kaldığını görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi güç elde edeceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörde nefessiz kalmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada nefessiz kalmak çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada nefes nefese kalmak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Rüyada su altında nefessiz kalmak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde nefessiz kalmak durumunun git gide kötüleşeceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada havuzda nefessiz kalmak hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda nefessiz kalmak hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, bol rızık elde edeceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments