Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun altında nefesini tutmak

Rüyada suyun altında nefesini tutmak

Rüyada suyun altında nefesini tutmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine alamet eder.

Rüyada suyun altında nefesini tutmak gördüyseniz:

  • Ufkunuzu genişletmek, sınırlarınızı büyütmek istiyorsanız bir şeyler yapmalısınız.

Rüyada suyun altında nefes tutmak güçsüz ve nefessiz kalacağına, sevinçli haberlere, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada su altında nefes tutmak başına uğursuzluklar geleceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine delalettir.

Rüyada suyun altında nefesini tutmak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde nefes tutmak evine huzur ve bereketin geleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine yorulur.

Rüyada suyun içinde nefesini tutmak maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, programların ve projelerin tutmayacağına rivayet eder.

Rüyada suyun altında nefes aldığını görmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, yaşamını kolaylaştıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Rüyada su altında nefessiz kalmak kazalardan ve belalardan korunacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada su altında nefes aldığını görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sorunlarından arınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments