Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su akıtmak

Rüyada su akıtmak

Rüyada su akıtmak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada su akıtmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durun.

Rüyada hortumla su akıtmak zorlukların bir anda biteceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada suyu boşa akıtmak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su akıtmak güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kanını akıtmak sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada sperm akıtmak bereketin ve verimin olacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, maddi zararın büyük olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş yumurta akı görmek parasal anlamda rahat edeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada salya akıtmak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalet eder.

Rüyada yılan zehri akıtmak zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments