Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş yumurta akı görmek

Rüyada pişmiş yumurta akı görmek

Rüyada pişmiş yumurta akı görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, cesaretini yeninden toplayacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş yumurta akı gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla birbirinizi ne kadar fazla tanırsanız o kadar fazla başarılı olabilirsiniz.

Rüyada pişmiş yumurta akı görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, iyi geçiminin biteceğine işarettir.

Rüyada yumurta akı yemek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işaret eder.

Rüyada yılanın akıp gittiğini görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözyaşı akıtmak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada kan akıtmak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada birinin kanını akıtmak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına alamet eder.

Rüyada yılan öldürüp kanını akıtmak çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına delalettir.

Rüyada balkon akıtmak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments