Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan zehri akıtmak

Rüyada yılan zehri akıtmak

Rüyada yılan zehri akıtmak sağlık sorunlarının geçici olacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada yılan zehri akıtmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yılan zehri akıtmak daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına inanılır.

Rüyada yılan zehrini akıtmak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalettir.

Rüyada yılanın akıp gittiğini görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, düşmanından kurtulmaya, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın zehrini akıtmak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan öldürüp kanını akıtmak saygınlık göreceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iltihap akıtmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına inanılır.

Rüyada hortumla su akıtmak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada kan akıtmak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments