Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kanını akıtmak

Rüyada birinin kanını akıtmak

Rüyada birinin kanını akıtmak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, maddi anlamda güçleneceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına delalet eder.

Rüyada birinin kanını akıtmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirlerinizin herkes tarafından bilinmesi için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada yılan öldürüp kanını akıtmak dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada birinin kanını akıtmak stresinin çoğalacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cerahat akıtmak gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada idrar akıtmak kazancının her gün daha fazla artacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkon akıtmak hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına inanılır.

Rüyada kan akıtmak sorunlarının birken beş olacağına, geçiminin zorlaşacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere delalet eder.

Rüyada sperm akıtmak işlerin günden güne daha da artacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada yılanın akıp gittiğini görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, iyi bir patron olacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments