Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldıgınız sevgiliyi görmek

Rüyada ayrıldıgınız sevgiliyi görmek

Rüyada ayrıldıgınız sevgiliyi görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada ayrıldıgınız sevgiliyi gördüyseniz:

  • Yeni yerler keşfedebilir, ilginç kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada ayrıldıgınız sevgiliyi görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada ayrıldıgın sevgiliyle evlenmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle öpüşmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sıkıntılar son bulacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisinden ayrıldığını görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle sarılmak uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine yorulur.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle konuşmak rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, çok zor bir yoldan geçeceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyle tartışıp ayrılmak sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada oğlunun sevgilisinden ayrıldığını görmek endişelerin sona ereceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments