Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sözlendiğimi görmek

Rüyada sözlendiğimi görmek

Rüyada sözlendiğimi görmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, ayrıcalık elde edeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sözlendiğimi gördüyseniz:

  • Belli bir ticari, duygusal ya da sağlığınızla ilgili hedefinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak desteği bulabilirsiniz.

Rüyada yüzük takmak sözlenmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına yorulur.

Rüyada sevdiğin insanla sözlenmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinin sözlendiğini görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinle sözlenmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevmediğin biriyle sözlenmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada sözlendiğini görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına delalet eder.

Rüyada birinin sözlendiğini görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sözlenmek nişanlanmak kötü günler geçireceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments