Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sözlendiğini görmek

Rüyada başkasının sözlendiğini görmek

Rüyada başkasının sözlendiğini görmek büyük başarıla kazanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına delalettir.

Rüyada başkasının sözlendiğini gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği olasıdır.

Rüyada zorla sözlenmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin sözlendiğini görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sözlendiğini görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine delalettir.

Rüyada evliyken başkasıyla sözlenmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine yorulur.

Rüyada sevgilisiyle sözlenmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sözlendiğini görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sözlendiğini görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı bir erkekle sözlenmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments