Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyle sözlenmek

Rüyada sevdiği kişiyle sözlenmek

Rüyada sevdiği kişiyle sözlenmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, özlem gidereceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyle sözlenmek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilir, hayran sayınızı arttırırken, artan iltifatlarla hayatınızı renklendirebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle sözlendiğini görmek işlerinin bir anda bozulacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyle sözlenmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sözlenmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada sözlendiği kişiyi görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, kem gözlere geleceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sözlendiğini görmek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle sözlenmek maddi kolaylığa ulaşacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle sözlendiğini görmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla sözlenmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments