Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz kesilmek

Rüyada söz kesilmek

Rüyada söz kesilmek kariyer edineceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, zorluklarla boğuşulacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, komşularla ters düşüleceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada söz kesilmek gördüyseniz:

  • Değişken olaylar veya durumlar nedeniyle kafanız karışabilir.

Rüyada söz kesilmek kederden ve stresten kurtulacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına tabir olunur.

Rüyada söz kesildiğini görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalettir.

Rüyada güzel söz duymak sırtının yere gelmeyeceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada söz yüzüğünü çıkarmak yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, çok büyük bir acı duyacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada söz yüzüğü görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin söz verdiğini görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, doğruluktan ayrılmayacağına delalettir.

Rüyada siyah söz yüzüğü görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada söz töreni görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments