Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz dinlemek

Rüyada söz dinlemek

Rüyada söz dinlemek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına alamet eder.

Rüyada söz dinlemek gördüyseniz:

  • Özet olarak sinirlilik, zor anlamak, insanlarla anlaşamamak, yolculuklarda ufak aksilikler gibi şeylere açıksınız.

Rüyada söz dinlemek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne sözü dinlemek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına rivayet eder.

Rüyada sözlenmiş görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalettir.

Rüyada söz kesildiğini görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı söz duymak geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini sözlenmiş görmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşk sözleri duymak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, koyu sohbetler edeceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments