Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığı sevgiliyi görmek

Rüyada ayrıldığı sevgiliyi görmek

Rüyada ayrıldığı sevgiliyi görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine delalettir.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyi gördüyseniz:

  • Talepleri tatlı dille dile getirmekte fayda var.

Rüyada ayrıldığın sevgilini öpmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığın sevgiline sarılmak iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına işaret eder.

Rüyada ayrıldığın sevgiliye sarılmak atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliden ayrılmak ve ağlamak çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle ayrılmak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, hasret giderileceğine, hatalarını fark edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin ayrıldığını görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments