Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sevgilisinden ayrıldığını görmek

Rüyada başkasının sevgilisinden ayrıldığını görmek

Rüyada başkasının sevgilisinden ayrıldığını görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sevgilisinden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Her konuda yardım isteyeceksiniz.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle konuşmak büyük tartışmalar yaşayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgilini öpmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle kavga edip ayrıldığını görmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına yorulur.

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle evlenmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin ayrılmak istediğini görmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin ayrıldığını görmek kötü kişilere yakın olacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, devlete hizmet etmeye delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle ayrılmak özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments