Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sonsuz yeşillik görmek

Rüyada sonsuz yeşillik görmek

Rüyada sonsuz yeşillik görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına inanılır.

Rüyada sonsuz yeşillik gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada sonsuz yeşillik görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına inanılır.

Rüyada sonsuz merdiven görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, de elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sonsuz boşluk görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine rivayet eder.

Rüyada sonsuz boşluğa düşmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine delalettir.

Rüyada sonsuz yol görmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, büyük bir başarının elde edileceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına yorulur.

Rüyada sonsuzluk görmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sonsuz deniz görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil cüzdan almak büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments