Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sonsuz merdiven görmek

Rüyada sonsuz merdiven görmek

Rüyada sonsuz merdiven görmek sevdiği insana kavuşacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, ihanet göreceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, uzak bir yola gidileceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada sonsuz merdiven gördüyseniz:

  • Karşı tarafın ailesi sorun olabilir.

Rüyada sonsuz merdiven görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, makbul olan mallar edineceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sonsuz yol görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, hidayete erip huzuru bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sonsuz boşluk görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada sonsuzluk görmek yaklaşan güzel günlere, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada sonsuz deniz görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret eder.

Rüyada sonsuz yeşillik görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, edilen duaların kabul edileceğine işarettir.

Rüyada sonsuz boşluğa düşmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine inanılır.

Rüyada merdivenlerden düştüğünü görmek sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments