Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil cüzdan almak

Rüyada yeşil cüzdan almak

Rüyada yeşil cüzdan almak eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil cüzdan almak gördüyseniz:

  • Akla hayale gelmeyen işlere kalkışabilir, ani bir maceraya atılabilirsiniz.

Rüyada yeşil cüzdan görmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil cüzdan almak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına işarettir.

Rüyada siyah para cüzdanı görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada cüzdanının yırtıldığını görmek mutlu günler yaşanacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın cüzdanı görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada cüzdanın içinde altın görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine delalettir.

Rüyada para cüzdanının çalındığını görmek büyük başarılara kazanılacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Rüyada kaybolan cüzdan görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments