Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sonsuzluk görmek

Rüyada sonsuzluk görmek

Rüyada sonsuzluk görmek kazancın arttırılacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sonsuzluk gördüyseniz:

  • Eğitim, öğretim aktiviteleri, felsefik konular ya da kültürel aktivitelere ağırlık vermeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada sonsuz boşluk görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işaret eder.

Rüyada sonsuz merdiven görmek iyi ruh halinin bozulacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Rüyada sonsuz yeşillik görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sonsuzluk görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sonsuz deniz görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sonsuz yol görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına işarettir.

Rüyada sonsuz boşluğa düşmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments