Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilisede oturmak

Rüyada kilisede oturmak

Rüyada kilisede oturmak zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada kilisede oturmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafı ikna edebileceğinizden ya da yatıştırabileceğinizden eminseniz, konuşabilirsiniz.

Rüyada kilisede oturmak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kiliseyi gezmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, ileride saygın bir kimse olacağına alamet eder.

Rüyada kilisede olmak elindekileri de yitireceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kilise duvarı görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, beklenen mirasın alınacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına inanılır.

Rüyada kilisede olduğunu görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına inanılır.

Rüyada kilisede abdest almak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kilise gezmek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına delalet eder.

Rüyada kilisenin içinde olmak huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, yüzünün de güleceğine, amacına nail olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments