Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlışı düzeltmek

Rüyada yanlışı düzeltmek

Rüyada yanlışı düzeltmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, düşmanlarının güçleneceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına işarettir.

Rüyada yanlışı düzeltmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle yeni ilişkiler geliştirebilir ya da mevcut olanı mükemmel hale getirebilirsiniz.

Rüyada yanlışı düzeltmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet eder.

Rüyada ev düzeltmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada kum düzeltmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına delalettir.

Rüyada yatak yorgan düzeltmek düşmanların çok üzüleceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada dağınıklığı düzeltmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada kaş düzeltmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıyıkları düzeltmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine işaret eder.

Rüyada mezarı düzeltmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments