Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada solgun gül görmek

Rüyada solgun gül görmek

Rüyada solgun gül görmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalettir.

Rüyada solgun gül gördüyseniz:

  • Bir teklif alabilirsiniz.

Rüyada solgun gül görmek canını sıkılacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, düşman olduklarının anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü solgun görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, aynı karşılığı alamayacağına işarettir.

Rüyada kendini solgun görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Rüyada yüzünü solgun görmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına rivayet eder.

Rüyada solgun çiçek görmek canın sıkılacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada solgun yüz görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü gülüyor görmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine tabir olunur.

Rüyada açmamış gül görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments