Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü gülüyor görmek

Rüyada ölüyü gülüyor görmek

Rüyada ölüyü gülüyor görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü gülüyor gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok çalıştığınız şeyleri korumalısınız.

Rüyada ölü gülerken görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün gülmesi görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden beyaz gül almak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, bütçesinin küçüleceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinden gül almak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü gülerken görmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü güler yüzlü görmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, itibar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüden gül almak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada ölüyü güler görmek bol muhabbette kalacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments