Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada solgun çiçek görmek

Rüyada solgun çiçek görmek

Rüyada solgun çiçek görmek zinde kalacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada solgun çiçek gördüyseniz:

  • Zamanı iyi kullanmalısınız.

Rüyada solgun çiçek görmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine inanılır.

Rüyada solgun yüz görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzü solgun görmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada yüzünü solgun görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına tabir olunur.

Rüyada kendini solgun görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada solgun gül görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük yapraklı çiçek görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine inanılır.

Rüyada mutfakta çiçek görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments