Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açmamış gül görmek

Rüyada açmamış gül görmek

Rüyada açmamış gül görmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açmamış gül gördüyseniz:

  • Birlikte çıkılan kısa bir yolculuk veya tatil olabilir.

Rüyada açmamış gül görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada açmamış pembe gül görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine alamet eder.

Rüyada açma yapmak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına işarettir.

Rüyada tıkanmış tuvaleti açmaya çalışmak barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada çalan kapıyı açmamak günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına işaret etmektedir.

Rüyada misafire kapı açmamak attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonu açmamak rütbe edineceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapıyı açmaya çalışmak içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments