Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü solgun görmek

Rüyada yüzünü solgun görmek

Rüyada yüzünü solgun görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, para pul sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü solgun gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, belli bir malınızı veya ilişkinizi ilgilendiren konularda olmasını istediğiniz değişiklikleri tartışabilirsiniz.

Rüyada yüzünü solgun görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada solgun yüz görmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, üzücü haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü solgun görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına alamet eder.

Rüyada kendini solgun görmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işarettir.

Rüyada solgun gül görmek üzüleceğine ve kırılacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına tabir olunur.

Rüyada solgun çiçek görmek şüpheli bir olay yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, fakir çocukları giydireceğine tabir olunur.

Rüyada havuzda yüzen birini görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü güzel görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments