Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini solgun görmek

Rüyada kendini solgun görmek

Rüyada kendini solgun görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, düşmanlarını kaybetmeye, şansının bahtının açılacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini solgun gördüyseniz:

  • İlk önce, ailenizden kişilere yardımcı olmalı ya da geleceğinizi düşünerek para harcamalısınız.

Rüyada solgun yüz görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, terfi edeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yüzünü solgun görmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine yorulur.

Rüyada solgun gül görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü solgun görmek daha rahat bir nefes alacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine inanılır.

Rüyada solgun çiçek görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada kendini solgun görmek maddi anlamda feraha ermeye, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments