Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol göğsünden bebek emzirmek

Rüyada sol göğsünden bebek emzirmek

Rüyada sol göğsünden bebek emzirmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, yeni projelere atılacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına tabir olunur.

Rüyada sol göğsünden bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Maddi manevi size bedel ödetebilecek veya size kendinizi kötü hissettirebilecek kişilerden uzak durun.

Rüyada sol göğsünden bebek emzirmek şansın ve kısmetin açık olacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına yorulur.

Rüyada sol memeden bebek emzirmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada bebeği sağ göğsünden emzirmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına delalet eder.

Rüyada göğsünden bebek emzirmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ göğsünden bebek emzirmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada iki göğsünden bebek emzirmek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada göğsünden süt gelmesi ve bebek emzirmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada sol göğsünde yara görmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, ihanet göreceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments