Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol bacak görmek

Rüyada sol bacak görmek

Rüyada sol bacak görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol bacak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olumsuzlukların en önemli sebeplerinden biri aşırı dırdırcı davranmanızdır.

Rüyada sol bacaktan vurulmak üzerindeki kötü imajı sileceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol bacağından vurulmak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına işarettir.

Rüyada sol bacaktan ameliyat olmak sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına yorulur.

Rüyada sol bacakta yara görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol bacak görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine işarettir.

Rüyada solan gül görmek önünün açık olacağına, böylece hayatından memnun olacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada sol ayak görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments